Kontaktirajte nas: +381 11 367 44 27 | team@belgradegaming.com

O Sajmu

Belgrade Future Gaming

 

Prepoznajući rastuće tržište, Belgrade Future Gaming sajam Vam omogućava da budete u korak sa svetskim trendovima, da upoznate i obezbedite za sebe najsavremeniju opremu, softversku podršku i prateće servise iz oblasti.

 

Prva manifestacija, održana je 2007. godine, kao jedinstvena prilika da proizvođači mašina, softvera i ostale prateće opreme za igre na sreću, po prvi put na ovakav način predstave svoje proizvode i usluge u regionu jugoistočne Evrope. Tokom prethodnih godina, sajam je okupio vodeće svetske proizvođače proizvoda i platformi iz Gaming industrije i time zauzeo sam vrh, kao najkvalitetnija i najposećenija manifestacije ove vrste u jugoistočnoj Evropi, mesto okupljanja svih bitnih igrača.
 

Upravo ovi izlagači, prepoznali su značaj tržišta omogućivši zainteresovanima da vide najsavremeniju opremu za igre na sreću, probaju je, uporede i kupe ono što im je potrebno, da kupe najbolje.
 

Kompanije koje su već učestvovale, kao i one koje bi želele, imaće prilike i ove godine da najbrže i najefikasnije unaprede svoje poslovanje upravo na Belgrade Future Gaming manifestaciji.
 

Budite deo naše mreže. Budite deo Belgrade Future Gaming manifestacije, manifestacije koja vam može poslužiti kao odlično središte za sklapanje novih kontakata i postizanja poslovnih uspeha.

 

 

ZVANIČNI SPONZOR